De belabberde trottoirs in Pattaya wekken de woede van de inwoners op

PATTAYA:- De inwoners van Pattaya hebben hun frustratie geuit over de beschadigde en slecht onderhouden trottoirs op Pattaya Klang Road in hun woonplaats. 

Er is inmiddels meer dan 28 miljoen baht uitgegeven aan het onderhoud van de trottoirs, maar het blijft armoe troef, terwijl het onderhoudscontract vorig jaar in september afliep.

Er zijn onderwijl wel grote infrastructurele ontwikkelingsprojecten aan de gang in Pattaya, dat is gepositioneerd als een toeristisch en investeringscentrum in het kader van het Eastern Economic Corridor (EEC) -programma van de regering.

De lokale bevolking heeft echter haar teleurstelling uitgesproken over het feit dat de trottoirs aan beide zijden van Pattaya Klang beschadigd en daardoor levensgevaarlijk zijn voetgangers, vooral gehandicapten, kunnen zich deerlijk verwonden.  Er liggen stapels ongebruikte betonplaten en putdeksels op straat.

Een lokale bewoner zei dat Pattaya een belangrijke toeristische bestemming was, maar het kostte de stad ongewoon veel tijd om het project te voltooien.

Een andere lokale bewoner zei dat soortgelijke problemen zich al vele jaren voordeden toen aannemers die door verschillende instanties waren ingehuurd regelmatig de trottoirs opgroeven en afvoerafdekkingen verwijderden.  Nadat het werk is gedaan, verkeren de trottoirs in een aanzienlijk slechtere staat dan voorheen.

Het publiek dringt er bij de gemeente op aan om het probleem snel aan te pakken, omdat het zich zorgen maakt over het imago van Pattaya.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!