De bekende Thaise gitarist van “Playground” bij verkeersongeluk om het leven gekomen

~VAN HET CONCERT DES LEVENS HEEFT NIEMAND EEN PROGRAM~
(Niemand weet hoe het leven zal verlopen~

BANGKOK:- De gitarist van een bekende Thaise alt-rockband “Playground” is gisterochtend bij een motorongeluk om het leven gekomen. De rockband roept de hulp van het publiek in om beelden van het incident aan te leveren.

De 41-jarige Watchara Chaiphan bekend onder zijn nickname “Tui” was even voor 08.00 uur betrokken bij een verkeersongeval.  Hij reed op een klassieke motorfiets toen hij achterop een vrachtwagen botste die uiterst links op de Kallapapruek-weg geparkeerd stond.  Zijn motor kletste over het asfalt, waarbij “Tui” zijn nek brak en onmiddellijk overleed.

 De bandleden van Watchara zijn nu op zoek naar mogelijke getuigen.  Op Facebook vroegen ze of voorbijgangers een camera aan de voorkant hadden die dat ongeluk vastlegde, naar voren zou komen.  Ook wordt een vrouwelijke studente die naar verluidt probeerde Watchara te helpen, gevraagd om meer details te geven om het politieonderzoek te helpen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Het Pattaya Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Het Pattaya Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!