De jaarlijkse Cobra Gold 2021 in Thailand beknopt vanwege de Covid19 pandemie

~DE HELE REUTEMETEUT~
(De gehele groep, troep)

THAILAND:- De jaarlijkse “Cobra Gold” Thailand-VS militaire trainingsoefening zal worden aangepast in termen van deelnemend personeel en soorten oefeningen, zo liet de militaire opperbevelhebber generaal Chalermpol Srisawat aan de verzamelde pers weten.

“De aanpassing is bedoeld om het programma beter af te stemmen op de huidige Covid-19-situatie”, zei hij. Zo is de oefening opgedeeld in drie delen en loopt van 12 juli tot 13 augustus.

 Een daarvan is de Humanitarian Assistance and Disaster Relief Tabletop Exercise (HADR TTX) die gepland staat van 12 juli tot 12 augustus in Rayong en Sa Kaeo.

De andere omvat een militaire stafoefening (STAFFEX) en cyberoefening (Cyber-X), gepland van 2-13 augustus bij de Royal Thai Naval Air Division in Rayong.

Het derde deel bestaat uit land- en zeeoefeningen van 2-13 augustus in Krabi, Chiang Mai, Lopburi, Rayong en Surin.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Daily News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!