Onbekende man neemt het ziekenhuis van Pathum Thani onder vuur en schiet een 54-jarige Covid19 patiënt dood

~BREAKING NIEUWS~

PATHUM THANI:- Een onbekende man heeft naar verluidt meerdere schoten afgevuurd door een glazen deur in het Thanyarak-ziekenhuis in Pathum Thani en ging vervolgens naar de patiëntenvleugel waar hij een man tegenkwam die net uit de badkamer kwam en hem neerschoot voordat hij uit het ziekenhuis ontvluchtte.

De politie van het Pratunam Chulalongkorn-station, werd vanmorgen om 3.20 uur op de hoogte werd gebracht van het incident, en haastte zich naar de plaats delict – de begane grond van het 5 verdiepingen tellende gebouw dat was omgebouwd tot een behandelcentrum voor Covid-19-patiënten – en vond het stoffelijke overschot van de neergeschoten man voor de badkamer in de patiëntenvleugel.

 Uit een voorlopig onderzoek bleek dat het slachtoffer een Covid19-p patiënt van 54 jaar was. De doodsoorzaak moet nog worden onderzocht, aangezien ambtenaren uit voorzorg PBM-pakken moeten voorbereiden.

De CCTV-beelden in het ziekenhuis toonden de schutter, vermoedelijk 40-50 jaar oud, gekleed in een camouflagejas, een zwarte broek en een rode baret, en met een pistool in zijn rechterhand.

 Na de schietpartij vluchtte de schutter in een witte Toyota Vigo-pick-up en gebruikte de uitgaande Phahonyothin Road als ontsnappingsroute.

De politie spoort hem op met extra voorzichtigheid, aangezien de verdachte nog steeds gewapend is met het wapen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!