De bedrijven in Pattaya trappelen van ongeduld om de buitenlandse toeristen weer te omhelzen

PATTAYA:- Hoewel de Thaise regering de lockdown-maatregelen al heeft versoepeld, zijn de meeste bezoekers van Pattaya nog steeds Thais mesne die een weekendje in deze kustplaats doorbrengen. 

De eigenaren van bedrijven in deze ooit zo levende kustplaats hebben laten weten dat ze hopen dat de regering het koninkrijk snel zal heropenen, aangezien de inkomsten van Thaise toeristen alleen bij lange na niet genoeg zijn om hun bedrijf op een verantwoorde wijze te runnen.

Sommige hoteleigenaren in Pattaya hebben beweerd dat kamerreserveringen nog steeds relatief laag zijn vanwege het lockdown-beleid dat onlangs zonder voorafgaande waarschuwing is gewijzigd.  

Dit heeft exploitanten van bedrijven onzeker gemaakt of ze hun bedrijf wel moeten heropenen, omdat mensen zich nog steeds zorgen maken over de pandemie.  De ondernemers hopen echter dat de komende driedaagse vakantie – 24 – 26 september, meer toeristen naar Pattaya zal brengen.

En voegde eraan toe dat bijna elke attractie in en om Pattaya speciale aanbiedingen heeft om het de toeristen zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Ondernemers hebben gesuggereerd dat de beste manier om Thaise bedrijven nieuw leven in te blazen, is om het land te heropenen en buitenlandse toeristen te verwelkomen, aangezien Thaise toeristen alleen hun werknemers en andere operationele kosten niet dekken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: INN News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: INN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!