Tante Jasmine heeft er weer een jaartje bijgetekend en is met haar 56 jaar, het oudste nijlpaard van Thailand

PATTAYA:- Dat uw nieuwsbeer respect heeft voor alles wat leeft en groeit, is binnen de gelederen van Olleke Bolleke in Thailand reeds bekend. Maar vandaag een onsje meer respect voor tante Jasmine, die haar 56 geboortejaar mocht vieren, waardoor ze volgens dierentuinfunctionarissen het oudste nijlpaard van Thailand is.

Zoals traditiegetrouw vierde de dierentuin vhaar verjaardag met een grote groente- en fruittaart.  De jarige moeder kwam uit het zwembad voordat ze begon te eten en te genieten van haar verjaardagstaart.  Kinderen en toeristen waren erg blij haar te zien.

Khun Attaphon Srihayran, de directeur van de Zoological Park Organization, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter het volgende: “tante Jasmine is het eerste dier van de Zoological Park Organization dat nu deel uitmaakt van het project ‘We Taking Care, We Getting Old Together'”.

“Jasmine heeft een donatie van 100.000 baht ontvangen als verjaardagscadeau dat wordt gebruikt om voor haar te zorgen”, legt Attaphon uit.

 “Ondanks haar hoge leeftijd, is Jasmine in de hypowereld een echte “Granny”, en verder redelijk gezond, eerlijkheidshalve gezegd hebbende, heeft ze wel een probleem met haar ogen.  Ze heeft 20.000 baht per maand nodig voor haar speciale voeding en behandeling.  Ze is misschien wel het meest populaire dier in de dierentuin en we willen goed voor haar blijven zorgen,” zo vertelde khun Attaphon tegen Jelle

De dierentuin merkte op dat gevaccineerde bezoekers tot het einde van deze maand 50 procent korting krijgen op de toegangsprijs.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 038-318444.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!