De bedelaarsproblemen van Pattaya steken verder weer de kop op.

PATTAYA:- Het bedelaarsprobleem van Pattaya is na de heropening van de stad niet verdwenen, sterker nog, het zou omvangrijker zijn.

Dit ondanks de inspanningen van sociale welzijnsorganisaties om bedelaars naar daklozenopvang te brengen en de politie om mensensmokkelbendes aan te pakken, is het nog steeds gemakkelijk om mensen te traceren die in de stad bedelen.

Tijdens een wandeling langs South Road op 8 maart werd een vrouw met een baby – misschien niet eens haar baby en voorbijgangers om geld vroeg.  Sommige voorbijgangers hebben medelijden en voelen zich verplicht hen een paar baht toe te schuiven.

Foto ter illustratie

Niet ver weg van deze bedelaarster zat een nors uitziende man op de stoep met een biertje in de hand het tafereel in de gaten te houden, die hen waarschuwt het op het rennen te zetten wanneer de wetshandhaving zich laat zien.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!