De barren in Soi Nana in Bangkok liggen er stil en verlaten bij, de Thaise media geeft de Omicron variant als reden op!

BANGKOK:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand neemt even de gelegenheid om de Thaise media  te citeren, die zich ook nu weer weet overtreffen en probeert de nieuwe Omicron-variant de schuld te geven van het teloor gaan van dit bekende uitgaansgebied in de Thaise hoofdstad.

Omdat te ondersteunen, publiceerden ze een online rapport vol fouten en omissies. Eerst schreven ze dat het Soi 4 ​​of Nana Tai gebied bekend staat als een gebied voor Afrikanen.  Terwijl het tegenoverliggende gebied (Soi 3) in de tijd voor de pandemie door veel Afrikanen en mensen uit het Midden-Oosten werd bezocht, staat Soi 4 ​​überhaupt niet om bekend.

Volgens de INN waren er geen mensen uit de acht landen die werden verbannen uit Thailand vanwege de opkomst van de Omicron-variant uit zuidelijk Afrika. Het INN meldde vervolgens dat als gevolg van de Omicron variant daarvan de bars leeg waren.

Nee, de bars zijn leeg en verlaten omdat de decreten van het CCSA, de premier en de gouverneur van Bangkok verbieden open te gaan met de belofte dat ze tot misschien half januari het verbod zouden opheffen. Als ze toch zouden openen, zouden de eigenaren worden opgebracht en vervolgd.

Toen – nadat ze beweerden dat het hele gebied door toeristen was verlaten – schreven ze dat de restaurants aan het einde van de soi vol met Europese  en Amerikaanse gasten zaten.  Dat was natuurlijk niet zo verwonderlijk, want ze mogen nu tot 23.00 uur alcohol schenken.

Voorts zouden alle restaurants trouw de protocollen “Covid Free Setting” hebben opgevolgd en beweren dat ze allemaal SHA-geaccrediteerd zijn.

Ja, dit is ook Thailand, meten met twee maten, zodat het glas half vol zou zijn of………was het toch half leeg?..weet u het?

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in BANGKOK
Bron: INN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!