De baht-buschauffeurs van Pattaya zijn eraan herinnerd om de toeristen niet uit te schelden en zeker niet op te lichten

PATTAYA:- De Baht-buschauffeurs is deze oostelijke gelegen kustplaats is gevraagd om de dienstverlening te verbeteren en op hun manieren te letten om hen en Pattaya een beter imago te geven.

De Pattaya Transport Coöperatie organiseerde trainingen voor baht-buschauffeurs om de dienstverlening te verbeteren en klachten te verminderen in de hoop de vaak strijdlustige chauffeurs een beter imago te geven.

Op het hoofdkantoor van de coöperatie in Naklua Soi 3 werden de regels over veiligheid en autorijden behandeld en werden er lessen gegeven over hoe zij de toeristen hoffelijk en eerlijk moeten bedienen.

De vice-president van deze coöperatie, Khun Sutarb Sukkojai zei dat punten die aan bod kwamen onder meer het plaatsen van een tarievenblad en routekaart waren, het niet dwingen van passagiers om uit de baht-bus te stappen voordat ze hun bestemming bereikten, het niet overladen van passagiers, het niet onzedelijk of obsceen praten, niet parkeren in verboden zones  , niet drinken en rijden, geen drugs gebruiken tijdens het rijden en niet roekeloos rijden.

Boetes voor het overtreden van een van de gezond verstandregels kunnen leiden tot een boete van maximaal 500 baht en een schorsing van zeven dagen.  Strengere straffen onverbiddelijk volgen na herhaalde overtredingen.

De bijeenkomst benadrukte dat baht-buschauffeurs netjes diensten moeten verlenen aan mensen en toeristen niet moeten bedriegen om Pattaya een betere reputatie en imago te geven.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!