Drie bouwvakkers in Bangkok omgekomen bij het instorten van een bouwsteiger 

BANGKOK:- Drie arbeiders zijn omgekomen toen een steiger op een bouwplaats van een hotel aan het One Bangkok-project aan Rama IV Road instortte, het bouwbedrijf Italian Thai Development (ITD), dat verantwoordelijk is voor het project, liet dit in een verklaring weten.

Het ITD verklaarde dat de steiger instortte toen de arbeiders beton in de kelderverdieping van het hotel aan het storten waren. Twee arbeiders werden dood aangetroffen onder het puin, terwijl een andere arbeider met spoed naar het Kluaynamthai-ziekenhuis werd gebracht, maar later bezweek aan verwondingen.

Het bedrijf maakte de namen van de werknemers niet bekend, maar beloofde dat het zo snel mogelijk hulp zou bieden aan de families van de overledene.

Een nieuwsbron liet weten dat twee van de overledenen vrouwen van 42 en 58 jaar waren.

De hoofdcommissaris van politiebureau Lumphini, kolonel Nimit Nuphonthong, zei dat functionarissen de vertegenwoordiger van het bedrijf hebben opgeroepen voor ondervraging en het Ingenieursinstituut van Thailand hebben gevraagd experts te sturen om de bouwplaats samen met forensische functionarissen te onderzoeken om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!