De gezworen vijand van olifant Plai Diew Lub keert terug naar de ingang van het nationaal park Khao Yai

NAKHON RATCHASIMA:- Ondanks dat het twee keer is omgevallen door een echte olifant, is het olifantenbeeld met de bijnaam Plai Ning teruggekeerd naar zijn plekje bij de ingang van bezoekerscentrum van het Khao Yai National Park in Nakhon Ratchasima.

Plai Ning werd op 21 augustus vorig jaar voor het eerst tegen de grond geworpen door zijn echte rivaal Plai Diew Lub aka Plai Nga Diew en keerde op 15 september terug op zijn post.

Op 5 juli werd Plai Ning opnieuw van zijn sokkel geslagen door Plai Diew Lub en weer afgevoerd voor reparatie.

De Facebook-pagina van het Khao Yai National Park kondigde gisteren aan dat Plai Ning is teruggekeerd naar zijn post, maar met littekens op zijn slagtanden en onderkant.

Zoals verwacht reageerden veel bezoekers met opmerkingen als “Plai Diew Lub zal weer geïrriteerd raken”, “een standbeeld met een litteken is menselijk”, maar “Plai Ning zal weer staan ​​en vechten”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!