De Amerikaans ambassade in Bangkok waagde zich wel aan een 1 april grapje

~IEMAND EEN POETS BAKKEN~
(Een grap met iemand uithalen)

BANGKOK:- De Amerikaanse ambassade in Bangkok markeerde gisteren donderdag 1 April, de wereldwijde Fool’s Day met de lancering van de zogenaamde “Kin (Ameri) can” -app, die Amerikaanse klassieke gerechten tegen een enorme korting aanbood.

De ambassade beloofde dat haar “bezorgdiplomaten in de startblokken stonden ​​om deze gerechten naar de klanten toe te brengen, hetzij op een betrouwbare motorfiets of een nieuwe en opwindende optie, op een surfskate!”

In de Facebook-post liet de ambassade weten dat de koks van het restaurant in de ambassade achter het fornuis stonden om culinaire klassiekers maken, van Philadelphia cheesesteaks en Chicago deep-dish pizza tot Louisiana’s donzige beignets, tot aan kreeftenbroodjes uit Maine aan toe.

De app kan worden “gedownload” op https://th.usembassy.gov/kinamerican-app/ en als de code APR1LFOODS bij het afrekenen werd ingevoerd kreeg men op alle bestellingen gedurende deze maand een korting van 50 procent.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Amerikaanse ambassade in Bangkok
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!