De 7/Eleven keten opent zijn eerste filiaal in Cambodja

CAMBODJA:- Het Thaise retail bedrijf CP All Pcl debuteerde eergisteren  met de eerste 7-Eleven-supermarkt in Cambodja in de opkomende Prek Leap-gemeente in het Chroy Changvar-district in het noordoosten van Phnom Penh, als onderdeel van de plannen van het bedrijf om uit te breiden in Azië.

Het eerste verkooppunt van de Amerikaanse supermarktketen bevindt zich in het dorp Prek Leap, een van de meest bruisende gebieden van het district, aan National Road 6, een verkeersader die veel commercieel verkeer vervoert.

 CP All Pcl zei in een persbericht: “Dit is een belangrijke stap voor CP All in de groei naar ASEAN, en benadrukt de kracht van de service van Thailand aan Cambodjaanse consumenten [met een] focus op zakendoen, samen met het creëren van waarde voor de samenleving volgens  de ambities – kansen creëren en delen.”

De vice-president, Khun Chairoj Tiwatmuncharoen merkte op dat CP All (Cambodia) Co Ltd, een indirecte dochteronderneming van CP All Pcl, vorig jaar een masterfranchiseovereenkomst is aangegaan met 7-Eleven Inc en als enige bevoegd is om winkels in Cambodja te ontwikkelen en te exploiteren.

Hij vertelde het volgende: “De opening van de eerste 7-Eleven-winkel in Cambodja … is een belangrijk symbool van vriendschap en goede relaties tussen de twee landen – zowel op het niveau van de overheid als op het niveau van de mensen – en kwaliteitsdiensten.

“Wat belangrijk is om te benadrukken is … respect voor de wet en de praktijken van de samenleving waar we deel van uitmaken.  Tegelijkertijd hebben we dezelfde aanpak gevolgd [die we in] Thailand gebruiken.

 Het management van CP suggereerde dat er plannen bestaan om dit jaar ten minste zes filialen in Cambodja te openen, waaronder een filiaal bij een PTT-tankstation in het Prek Pnov-district in het noorden van Phnom Penh, dat naar verluidt medio juni zou worden geopend, volgens de Cambodjaanse ambassadeur in Thailand Ouk Sorphorn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Cambodja
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!