De 5G-technologie zou in de kustplaats Pattaya het intelligente netwerk moeten gaan bevorderen

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Gisteren, donderdag 18 februari,  riep de burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunpluem, een bijeenkomst bijeen waarop vertegenwoordigers van de National Telecom Public Company Limited het geplande 5G-technologieontwikkelingsproject voor het centrum van Pattaya presenteerden.  

Dit, omdat het ontwikkelingsproject parallel aan de opkomende “Eastern Economic Corridor” (EEG), een speciale economische zone voor hightechindustrieën in de drie oostkustprovincies Chachoengsao, Chonburi en Rayong, Pattaya tot een “Smart City” zal worden ontwikkeld

De term beschrijft een ontwikkelingsconcept voor de stedelijke ruimte met als doel steden progressiever, efficiënter en sociaal inclusiever te maken.  Naast economische en sociale innovaties spelen vooral technologische ontwikkelingen een doorslaggevende rol, met name door intelligent netwerken via mobiele communicatie en nieuwe 5G-oplossingen. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: PR Pattaya
Vertaling: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PR Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!