De 1e fase van het zandsuppletie project aan de Jomtien Beach zal tegen het einde van het jaar achter de rug te zijn

JOMTIEN:- Khun Sompong Jirasirilert, adjunct-directeur operaties bij het Marine Departement, zei dat de eerste fase van de wederopbouw van Jomtien Beach volgens schema zou worden voltooid.

De eerste fase van de verbouwing van Jomtien Beach zal tegen het einde van het jaar volgens schema voltooid zijn, ondanks natuurlijke en mechanische problemen.

Khun Sompong Jirasirilert,  vertelde deze week dat de verbreding van het strand van het Jomtien Chalet Hotel naar het U Jomtien Pattaya Hotel in Najomtien eind december zou worden opgeleverd.

Zowel weersomstandigheden als mechanische problemen dreigden het project ernstig te vertragen, waaronder het uitvallen van het schip dat zand van de oceaanbodem opzuigt bij Koh Rang Kwien, ongeveer 15 kilometer van Jomtien Beach.

De aannemer kreeg het schip snel weer in de vaart, maar zette ook meer zandverdichtingsmachines in om de verloren tijd terug te winnen.  Het project ligt nu weer op schema, aldus khun Sompong.

Zodra de eerste fase is voltooid, zullen de autoriteiten een extra budget vragen om nog 2,9 kilometer van Jomtien Beach op ge spuiten en te verbreden tot 50 meter.  Die werkzaamheden zullen naar verwachting bijna drie jaar in beslag gaan nemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!