Daklozen mensen doelwit van gewelddadige jeugd in de kustplaats Pattaya 

PATTAYA:- De gewelddadige incidenten met daklozen nemen in Pattaya toe. Dit weekend raakte een dakloze man is gewond  nadat hij werd aangevallen door een jongere dakloze tiener in Zuid-Pattaya.

De hulpdiensten werden op ​​de hoogte gebracht van het incident, dat zich voltrok bij een verlaten huis in Soi 17 van de Thepprasit Road. Zij en “Snelle Jelle, onze razende reporter, arriveerden ter plaatse en troffen een dakloze man van ongeveer 50 jaar oud aan die hevig bloedde.

Er werden vier ernstige wonden op de schouder en het hoofd van de dakloze man gevonden, Hij werd voor medische hulp naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Een 48-jarige getuige, alleen geïdentificeerd als khun Aoi, vertelde tegen Jelle,  dat de dakloze man een dakloze tiener vroeg om een ​​fiets te repareren, maar overkwam als bedreigend voor de verdachte, wat uitmondde in een verbale en vervolgens fysieke woordenwisseling met flessen en een mes.

Uw nieuwsbeer merkt bescheiden op dat er onlangs vier incidenten waren waarbij daklozen betrokken waren bij gevechten in Pattaya en stadsambtenaren hebben gezegd dat dit een serieus probleem in pattaya aan het worden is.

Een van deze incidenten betrof een dakloze die zonder specifieke reden een jonge medewerker van een massagesalon in Jomtien met een stok bewerkte.

Bij een ander incident raakte een dakloze man ernstig gewond door een dakloze vrouw met een mes, waarbij beide partijen heel verschillende verhalen hebben.

Bij het meest recente incident stak een dakloze in aanwezigheid met tientallen getuigen een andere dakloze tijdens een filmvertoning bij de Wat Chai-tempelbeurs in Zuid-Pattaya met één fruitmes neer.

Eerder vandaag, een dakloze man werd door onbekende oorzaak dood aangetroffen in Pattaya’s Walking Street, zoals uw Nieuwsbeer eerder deze morgen meldde.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!