Hunne Majesteiten van Thailand woonde de kroning van koning Charles III en koningin Camilla rijk gedecoreerd bij

LONDON:- Vandaag nog even een terugblik op de kroningsceremonie van Koning Charles III en Koningin Camilla in Londen. Hunne Majesteiten de Koning en Koningin van Thailand waren  Westminster Abbey op uitnodiging van de kersverse koning aanwezig.

Gisteren publiceerde uw nieuwsbeer al een tipje van de sluier en plaatste foto’s van Koningin Suthida en koning Vajiralongkorn van Thailand, Prinses Elisabeth van België en Koning Filip van België en Catharina-Amalia van Nederland met haar grootmoeder prinses Beatrix der Nederlanden. Maar er waren natuurlijk tal van andere leden van het koningshuizen aanwezig, waaronder de Prins Albert en Prinses Charlene van Monaco, de Spaanse Koning Felipe en Koningin Letizia, de Japanse Kroonprins Akishino en Kroonprinses Kiko, en de Zweedse Koning Carl XVI Gustaf en Kroonprinses Victoria.

Voor de ceremonie waren zo’n 2.200 gasten uitgenodigd.

Het Koninklijk persbureau van de Thaise monarchen heeft laten weten dat Hunne Majesteiten morgenochtend bij het Landmark London hotel zullen uitchecken en het vliegtuig zullen nemen naar………..?

Uw “royalist” in hart en nieren Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!