Dakloze man steekt op de Wat Chai-tempelmarkt in Pattaya zijn “collega” neer.

PATTAYA:- Een Thaise zwerver stak heeft eerder deze week zijn vermeende pestkop, die ook dakloos was, voor de tempel Wat Chai Mongkhon neergestoken. Het slachtoffer overleefde de aanval, maar liep ernstige verwondingen op.

De politie van Pattaya en reddingswerkers van Sawang Boriboon haastten zich naar Wat Chai in Zuid-Pattaya als reactie op een melding van een gewelddadig fysiek gevecht.

Het incident vond plaats op de binnenplaats van een openluchtbioscoop in het tempelgebied, waar momenteel een tempelbeurs wordt gehouden. De autoriteiten hielpen een gewond slachtoffer dat alleen door reddingswerkers werd geïdentificeerd als khun Mu, die op de grond lag te huilen van de pijn.

Mu, tussen de 35 en 45 jaar oud, liep drie ernstige steekwonden op in zijn rechterschouder, nek en rug. Hij was ook dakloos, zo vertelde de politie aan de stadsreporter. De agenten hebben op de plaats van het incident een mes van 20 cm lang dat onder onder het bloed veilig gesteld. Het slachtoffer is met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Ooggetuigen wisten te vertellen dat er een groep mensen buitenfilms aan het kijken waren toen er plotseling een gevecht uitbrak tussen de twee Thaise daklozen, wat de menigte schokte.

De twee wisselden sloegen elkaar en gingen vervolgens uit elkaar. De verdachte kwam later echter terug met een mes en stak het slachtoffer, dat nog steeds films aan het kijken was, op brute wijze neer voordat hij wegrende. De getuigen merkten op dat het slachtoffer eigenlijk de man was die het gevecht begon.

Op dezelfde dag van het incident startte de politie van Pattaya een onderzoek en arresteerde de verdachte snel. Een 45-jarige zwerver, geïdentificeerd als de khun Suraphon Khamtan, bekende naar verluidt dat hij Mu had neergestoken omdat hij boos op hem was omdat hij hem verbaal en fysiek had gepest.

De dader beweerde dat het slachtoffer hem had geslagen en geschopt, maar hij was te klein om terug te vechten, dus besloot om een ​​mes van een lokale verkoper te stelen en ging terug om zijn dakloze neer te steken, en rende weg.

De man is in politiehechtenis genomen voor juridische stappen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!