Dakhaas komt via het plafond een goudwinkel binnen en verdwijnt met 10 miljoen Thaise baht aan goud

PHUKET:- Een sluwe dief wist zich via het dak een goudwinkel in Phuket binnen te wurmen, en viel naar verluidt twee oudere winkelbedienden aan en dwong hen een kluis te openen, waarna hij er vandoor ging met het goud ter waarde van 10 miljoen baht.

Het verbluffende incident vond zaterdag plaats in het hoofddistrict van Phuket.

De overvaller, die naar verluidt “niet ouder dan 35 jaar” was, sloeg naar verluidt de twee winkelbedienden – de neven van de eigenaar van 65 en 71 jaar – met een stuk hout en zwaaide met een lang mes om hen te dwingen de goudkluis te openen.

Volgens de politie wiet de overvaller met de omvangrijke  vangst in zijn bezit via hetzelfde gat dat hij in het plafond had gemaakt te ontsnappen.

Hij liet zijn schoenen echter ter plaatse achter en de politie gelooft dat ze een belangrijk bewijsstuk zijn dat zou kunnen helpen bij het identificeren van hem.  Maar agenten verklaarden toe dat ze niet zeker wisten of hij een Thai of een buitenlander is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!