Cyber-taskforce Thailand pakt twee Thaise vrouwen die betrokken zijn bij een groot illegaal online goknetwerk in Bangkok op

BANGKOK:- Twee Thaise vrouwen zijn eergisteren gearresteerd voor het runnen van een illegaal online goknetwerk vanuit een luxe condominium in de wijk Huai Khwang in Bangkok.

Een speciaal taskforce team van de Thaise cyber politie verscheen gewapend met een huiszoekingsbevel van de correctionele rechtbank bij de voordeur van hun appartement. Het appartement diende naar verluidt als het hoofdkantoor van een netwerk dat gamingwebsites zoals “Sk88Kky” en “DVA24” beheert.

De websites, die een groot aantal abonnees hebben, gebruiken een automatisch systeem om geld te storten en op te nemen van Thaise bankrekeningen.

De recherche begonnen met het plaatsen van weddenschappen en ontdekten dat de websites speciaal marketingpersoneel klaar hadden klaarzitten ​​om gokkers te lokken.

Bij de inval arresteerde de politie twee vrouwen, van wie er één werd geïdentificeerd als Kanyakorn (achternaam niet vermeld).  Ze is 28 jaar oud en werkt naar verluidt als supervisor voor de operatie.  De politie nam ook elektronische apparaten en apparatuur in beslag met een waarde van meer dan 120.000 baht.

De politie zei dat het onderzoek verder zal worden uitgebreid om meer financiële transacties met betrekking tot de websites aan het licht te brengen.

Gevallen van online kansspelen of diefstal kunnen worden gemeld via de 1599 24-uurs PCT-hotline of door te bellen met (081) 866 3000 tijdens kantooruren.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!