Compensatie voor stroompieken beloofd en brandblussers in gebied van Soi Buakhao in Pattaya geplaatst

PATTAYA:- Inwoners van Sukhumvit-Pattaya Soi 46⁄4 (Soi Batman) klaagden deze week bij een gemeenteraadslid van Pattaya, Dilok Thongnak, dat de Provinciale Elektriciteitsautoriteit (PEA) het stroomdistributiesysteem in dat gebied gerepareerd had en ontdekten dat er een operationele fout was opgetreden, resulterend in een veel te hoog voltage, hierdoor raakten meerdere elektrische apparaten in hun woning beschadigd.

De PEA onderzocht het incident, erkende onmiddellijk de fout en stemde ermee in om de schade aan de elektronische apparaten van de bewoners te vergoeden. Ze adviseerden lokale bewoners om hun claims in te dienen bij het PEA-kantoor in Zuid-Pattaya om het compensatieproces te vergemakkelijken.

Inwoners van Soi Chalerm Phrakiat 21, tussen Soi Buakhao en Pattaya 3rd Road, riepen de gemeente Pattaya op om brandblussers in hun buurt te installeren om de veiligheid en het welzijn van de mensen te waarborgen. Ze zeiden dat de plaats een hoge bevolkingsdichtheid heeft van inwoners en toeristen, dus het risico op brand is een serieus probleem.

Als reactie daarop heeft gemeenteraadslid Dilok Thongnak, in samenwerking met de lokale autoriteiten en de afdeling Rampenpreventie en Mitigatie van Pattaya, een reeks brandblussers op strategische punten in de wijk geïnstalleerd. 

Inwoners en toeristen die voor extra veiligheid brandblussers in hun buurt willen hebben, kunnen contact opnemen met het Pattaya Call Center op 1337 voor meer informatie.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!