Chinees koppel in Thailand gearresteerd voor een poging om heroïne naar het Australië te verzenden

NAKHON PATHOM:- Een Chinese man en een vrouw zijn gearresteerd omdat ze zouden hebben geprobeerd 4,19 kilo heroïne in een postpakket naar Australië te smokkelen.

Kolonel Adis Charoensawat, plv.  commandant van de 3e divisie ter onderdrukking van verdovende middelen, zei dat de twee Chinese staatsburgers op een weg in Tambon Rai Khing in het Samphran-district van de provincie Nakhon Pathom werden gearresteerd.

De twee werden geïdentificeerd als Jun Di, 42, en Jia Li Xia, 28. Ze werden beschuldigd van het bezit van verdovende middelen van categorie 1 met de bedoeling om de drug te verkopen en samen te werken om de drug het koninkrijk uit te smokkelen.

Kolonel Adis zei dat agenten van zijn divisie de twee hebben onderzocht en getraceerd nadat douanebeambten op Suvarnabhumi Airport het verdachte pakket  hadden ontdekt.  Ambtenaren controleerden en vonden het drugs verborgen tussen lagen PVC-platen die werden gebruikt om dozen met flesopeners te maken.

De twee ontkenden kennis van de heroïne en zeiden dat ze waren ingehuurd om het pakket te verzenden.

De politie controleerde later hun woning en bevroor activa ter waarde van 9,37 miljoen baht, waaronder twee condominiumkamers in het Ratchadaphisek-gebied, ter waarde van 4 miljoen baht, een condominiumkamer in Sathorn ter waarde van 2,5 miljoen baht en twee appartementen in Pattaya ter waarde van 2 miljoen baht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: Chiang Rai Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!