Chiang Mai overstroomd door aanhoudende, zware regenval veroorzaakt door tropische storm Mulan.

CHIANG MAI:- Veel delen van Chiang Mai zijn deze zondagmorgen overstroomd nadat de Ping-rivier overstroomde als gevolg van aanhoudende, zware regenval veroorzaakt door tropische storm Mulan.

De storm trof ook verschillende provincies in het noordoosten en oosten van het land.

Ondertussen waarschuwde het departement van burgerbescherming en ter voorkoming van rampen de inwoners van Chiang Rai, Nan, Ang Thong en Ayutthaya om op te passen voor plotselinge overstromingen vandaag.

De bewoners is ook geadviseerd om weersupdates te volgen, voorzichtig te zijn tijdens het rijden en op te passen voor giftige wezens en kortsluiting.

De afdeling zei ook dat 26 provincies worden geconfronteerd met overstromingen als gevolg van afvloeiing.  

Zij zijn:
Noordoosten: Loei, Nong Khai en Nakhon Phanom
Centraal: Samut Sakhon, Samut Songkhram, Samut Prakan, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi, Trat, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan en Bangkok
Zuid: Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Songkhla, Pattani, Narathiwat, Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang en Satun.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!