Chiang Mai krijgt de bovenhand in de strijd tegen het Covid19 virus, gisteren zijn er geen nieuwe infecties aan het licht gekomen

~DE BOVENHAND KRIJGEN~
(De zaak gaan overwinnen)

CHIANG MAI:- Voor het eerst sinds het begin van de huidige golf van de pandemie, bijna twee maanden geleden, zijn er gisteren geen nieuwe COVID19 infecties in Chiang Mai gemeld, aldus de provinciale commissie voor overdraagbare ziekten.

Volgens de commissie bedroeg het geaccumuleerde aantal COVID19 patiënten sinds de uitbraak van het virus 4.048.  Van hen waren er 3.709 hersteld, worden 319 nog behandeld in verschillende ziekenhuizen en zijn er 20 overleden.

Van de behandelde patiënten waren er 245 in de categorie ‘groen’ of asymptomatisch, 43 in de categorie ‘geel’ of met milde symptomen, 20 in de categorie ‘oranje’ of met matige tot ernstige symptomen, en 11 in de ‘rode’ categorie.  categorie of met een ernstige aandoening.

Van het totaal werden er 204 in veldhospitaals behandeld, 96 in staatsziekenhuizen en 19 in privéziekenhuizen.

De Chiang Mai Central Prison had in totaal 3.994 besmettingen.  Van hen worden er 3.550 behandeld en 444 gevangenen zijn hersteld.

In totaal hebben zich nu 163.453 mensen aangemeld voor vaccinatie – 77.222 via de mobiele applicatie Mor Prom en 86.231 via gezondheidsvrijwilligers en tambonziekenhuizen.

Volgens een onderzoek onder 527.353 mensen in de provincie wilde een meerderheid worden ingeënt en slechts een klein aantal was terughoudend of wilde niet worden ingeënt, aldus de commissie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chiangmaione 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Chiangmaione

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!