Chiang Mai introduceert Safe Traffic Week-campagne, om meer veiligheid bij bergattracties te verkrijgen

CHIANG MAI:- Deze provincie bereidt zich voor om toeristen te verwelkomen voor nieuwjaarsfestiviteiten door de campagne “Safe Traffic Week” van 29 december tot 4 januari te lanceren, dit in combinatie met intensieve beveiliging bij de bergtopattracties.

Het provinciale ministerie van Rampenpreventie en -mitigatie lanceerde deze week de campagne, aangezien een groot aantal toeristen naar verwachting het nieuwe jaar in Chiang Mai zullen vieren.

De provincie wil het ongevallenpercentage met 5 procent terugdringen van een gemiddelde van honderd ongevallen per jaar sinds 2016.

Alle 25 districten zullen op 27 december veiligheidscontroles opzetten en de campagne vanaf 29 december introduceren.

Elke gemeenschap zal ook een project “1 gemeenschap, 1 veilige weg” moeten organiseren, met een nauwlettend toezicht op de plaatsen met risico op ongevallen.

De beroemde bergtopattracties van Doi Inthanon, Doi Suthep, Doi Ang Khang en Doi Kham zullen streng worden beveiligd.  Bezoekers van deze attracties wordt geadviseerd gebruik te maken van het openbaar vervoer om ongelukken te voorkomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand  
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!