Chauffeurs vermoeden smog als oorzaak in drie auto-ongelukken in Pattaya en omgeving

~IN ROOK OPGAAN~
(Verdwijnen)

BANGLAMUNG:- Twee mensen raakten gewond nadat een sedan vroeg in de ochtend in Banglamung tegen een vrachtwagen met aanhanger botste en waarbij een motorrijder gewond raakte.

Luitenant-kolonel Nitipoom Butwong van de Nongyai-politie werd om 7.30 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Road nr. 331 in het subdistrict Khao Maikaew.

Reddingswerkers en verslaggevers troffen de vernielde sedan ter plaatse aan.

Een mannelijke bestuurder, wiens naam niet werd genoemd, ongeveer 30 jaar oud, zat vast in de sedan en was verwond.

Reddingswerkers hebben de man met speciale apparatuur weten te bevrijden, hij had diverse verwondingen opgelopen en werd voor medische hulp naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

In de buurt vonden reddingswerkers een beschadigde motor van 150 cc. De bestuurder, de heer Kan Promjantuek, 39, had lichte verwondingen opgelopen en lag op de weg. Hij kreeg ter plaatse medische hulp.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Apiluck Sangpank, 31, wachtte ter plaatse op de politie van Nongyai.

Hij zou tegen de politie hebben gezegd: “Ik stond op het punt om te keren en ik was er vrij zeker van dat er geen voertuigen achter me waren, maar het was moeilijk te zien vanwege het slechte zicht.”

De verslaggever merkte op dat de slechte zichtbaarheid werd veroorzaakt door een combinatie van smog en luchtvervuiling die onlangs delen van Thailand overheerste.

“Terwijl ik me voorbereidde om mijn U-bocht te maken, botste de auto die met hoge snelheid reed tegen mijn aanhanger. Meneer Kan, die op een motor reed, botste toen tegen de auto. ” aldus Apiluck.

De politie van Nongyai verklaarde dat er verder onderzoek wordt gedaan naar het incident.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!