Puppy bekneld in auto overleeft lange rit door Bangkok

~GELUK LIGT IN EEN KLEIN HOEKJE~
(Geluk komt onverwachts)

BANGKOK:- Een puppy die bekneld zat in de motor van een auto en een rit overleefde van 50 kilometer, heeft een nieuw huis gevonden nadat ze was gered.

De ‘happy puppy’ ging viraal online nadat Boonnum Jamroenpongratsamee gisteravond zijn verhaal deelde over hoe hij per ongeluk een ‘nieuw familielid’ kreeg – nadat hij haar bijna had gedood door onbewust van de provincie Phetchaburi naar het noorden van Bangkok te rijden terwijl zij bekneld zat in de motor.

“De pup zat vast onder onze auto en we hebben haar 50 kilometer gesleept!” Hij schreef. “Gelukkig dat we een stop maakten bij een coffeeshop en iemand haar zag. Ze had zgeluk dat ze tijdens de reis niet op de grond viel. Ze kreeg de naam Chokdee [Geluk] toegewezen, met Tee mai tai [onsterfelijk] als haar achternaam “

Boonnum vertelde dat zijn familie de ‘Chokdee Tee Mai Tai’ zondag vond toen ze naar huis terugkeerden van een bezoek aan de boerderij van een vriend in Phetchaburi. Ze waren op weg terug naar de wijk Bang Bua Thong in Nonthaburi toen ze stopten bij het Century Old Coffee House, waar een parkeerwachter de kleine pup aantrof.

“Mijn oom vertelde me dat er iets onder mijn auto werd meegesleept, dus ik bukte me en kreeg een schok. Heb ik een hond aangereden?’ vroeg hij. ‘Toen ik goed keek, zag ik dat ze nog leefde, want ik kon haar tong zien hangen en zag een wiebelende staart.’

Hij zei dat zijn vrouw direct onder de auto dook en de lichtgewonde hond bevrijdde. Boonnum, 40, zei dat de crèmekleurige hond ondanks zijn pijn geen enkel geluid maakte. Nadat ze het dier water gaven hebben ze het elders ondergebracht.

Boonnum gelooft dat de hond al een poosje in de buurt rondzwierf en mogelijk eigendom was van iemand in de buurt. Maar zijn familie, vooral zijn dochters, waren zo gecharmeerd van Chokdee’s schattigheid dat ze haar wilden verzorgen. Hij zei vandaag dat hij contact heeft gehad met Chokdee’s metgezel in Petchaburi om te bespreken of ze haar kunnen adopteren.

Na vier dagen samen zei Boonnum dat Chokdee vrolijk is en veel slaapt. Ze gedraagt ​​zich heel braaf en poept zelfs op de juiste plek, merkte hij op.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Foto: Boonnum Jamroenpongratsamee
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Coconuts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!