CCSA zal komende maandag over het versoepelingen van de Covid19 maatregelen gaan praten

~WE KUNNEN TEGELIJK ZINGEN, MAAR PRATEN MOETEN WE ÉÉN VOOR ÉÉN~
(Respecteer anderen in een gesprek en laat ze uitpraten)

BANGKOK:- Het Centrum voor Covid-19 Situation Administration (CCSA) kondigde gisteren aan dat het aanstaande maandag (22 februari) een vergadering zou houden om over versoepelende beperkingen te praten en om controlemaatregelen voor Covid19 te bedenken.

Deze bijeenkomst zou oorspronkelijk deze week plaatsvinden.  De datum is echter uitgesteld omdat premier Prayut Chan-o-Cha bezig druk in de weer is met het wantrouwendebat in het parlement.  

De vergadering zal naar verwachting de kleurgecodeerde status bespreken van de provincies die zijn aangewezen als controlezones, waarop de beperkingen en maatregelen om Covid-19 te onderdrukken zijn gebaseerd.  Bangkok is bijvoorbeeld een rode controlegebied waar alcoholverkoop in restaurants verboden is en bars en uitgaansgelegenheden gesloten moeten blijven.  

De provincie Chonburi, waartoe ook Pattaya behoort, is een oranje controlezone waar uitgaansgelegenheden tot 23.00 uur open mogen. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!