Thai Airways bereidt zich voor om de eerste doses Covid-19-vaccins van China naar Thailand te vervoeren.

~GOED BESLAGEN TEN IJS KOMEN~
(Goed voorbereid zijn)

BANGKOK: Thai Airways International (THAI) bereidt zich voor om de eerste 200.000 doses van Sinovac Biotech’s Covid19 vaccin van China naar Bangkok te vervoeren.  

De voorzitter van deze vliegmaatschappij, Khun Chaiyapruk Didyasarin kondigde gisteren tijdens een persconferentie aan dat Thailand’s eerste batch van het coronavirusvaccin op 24 februari 2021 om 06:50 uur (lokale tijd) van Peking naar Bangkok zal worden vervoerd met een Airbus A350-900 op de TG 675 vrachtvlucht en zal op dezelfde dag om 11.05 uur aankomen op Suvarnabhumi International Airport.  

Ter voorbereiding op het transport heeft de luchtvaartmaatschappij haar vliegtuigen uitgerust in overeenstemming met alle noodzakelijke specificaties voor vaccinluchttransport, inclusief de levering van een speciaal ontworpen vrachtcontainer met temperatuurregeling om een ​​temperatuur tussen -20 en 20 graden Celsius tijdens de vlucht te garanderen. 

De voorzitter vertelde de pers dat de installatie wordt gecontroleerd door monteurs die ervaring hebben met het transporteren en hanteren van temperatuurgecontroleerde producten om de best mogelijke kwaliteit van vaccins en geneesmiddelen te garanderen tijdens de levering.  

“We zullen ervoor zorgen dat het luchtvervoer wordt uitgevoerd in overeenstemming met de GDP-normen (” Good Distribution Practice “) in overeenstemming met de normen van de Wereldgezondheidsorganisatie”, verzekerde Khun Chaiyapruk.  

Hij benadrukte dat THAI erg trots is om deel uit te maken van deze nationale missie voor het Koninkrijk en voor het Thaise volk.  “We zullen ons best doen om medische en volksgezondheidsactiviteiten te ondersteunen, zodat de situatie van Covid-19 wordt verlicht, wat ook de nationale economie, de toeristenindustrie en de Thaise samenleving als geheel ten goede zal komen.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post (file photo)
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “Thai Airways bereidt zich voor om de eerste doses Covid-19-vaccins van China naar Thailand te vervoeren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!