Cardi B arriveert in Thailand voor het Rolling Loud Music Festival in Pattaya

PATTAYA:- De Amerikaanse rapper en tv-persoonlijkheid,  Cardi B is onlangs aangekomen in Thailand om zich voor te bereiden op het aanstaande grootste hiphopconcert van het jaar – Rolling Loud Thailand – gepland voor 13 tot 15 april in Pattaya.

Hoofdacts zijn Cardi B, Travis Scott, Lil Pump en andere hiphopartiesten van over de hele wereld. Rolling Loud Thailand wordt de meest opwindende en onvergetelijke muziekervaring voor iedereen tijdens het komende Songkran of Thais Nieuwjaarsfestival.

Het meest opwindende is dat Cardi B, die de hoofdact zal zijn op 13 april, net is aangekomen in Thailand. Na een vlucht van 18 uur zei de 30-jarige iconische vrouwelijke rapper dat de vlucht “haar uitputte”.

Cardi B sprak eerder al haar liefde uit voor Thais eten, met name de bekende pittige papajasalade met krab (som tum poo pla ra) en mango kleefrijst. Ze zei zelfs een keer dat ze van plan was een feest te geven met haar gekozen fanclub om samen te genieten van deze heerlijke gerechten tijdens haar verblijf in Thailand.

Terwijl het aftellen naar het evenement doorgaat, kunnen fans nauwelijks wachten om te zien wat Rolling Loud Thailand voor hen in petto heeft.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!