Thaise verzamelaar van sekspoppen toont met vrees in de been de “Look a Like” aan zijn echte vriendin

BANGKOK:- Een Thaise verzamelaar van sekspoppen deelde één opmerkelijk verhaal, dat uw nieuwsbeer graag zou willen plaatsen in de rubriek “DIT IS THAILAND”.  De man schreef op Facebook nadat hij online een nieuwe pop van een vreemde had gekocht.  De man, die een Facebook-pagina beheert met de naam Imaginary Diary of a Drink Vendor (ไดอารี่สุดกาวของพ่อค้าร้านน้ำ), denkt dat de sekspop die hij heeft gekocht uit een ontheemd gezin komt.  

De verkoper schreef de koper op Facebook aan en bood hem een ​​smetteloze tweedehands sekspop aan voor een zeer redelijke prijs.  De oorspronkelijke prijs was 40.000 baht, maar hij kreeg korting en hoefde slechts 25.000 baht te betalen.

De verkoper leverde de pop de volgende dag bij hem af.  De man controleerde de pop grondig en vond hem meer dan perfect voor de prijs die hij betaalde.  Hij kleedde haar aan, kamde haar haar netjes en plaatste haar toen in de slaapkamer met de andere poppen van zijn harem.  

Terwijl hij de pop aan het aankleden was, kwam zijn vriendin langs om bij haar te kijken.  De scène die ze zag, maakte haar sprakeloos!  Ze was verbaasd!  Ze zei: “Denk je niet dat de pop precies op mij lijkt?  Ze ziet er zo realistisch uit.  

De man gaf toe dat de sekspop opmerkelijk levensecht was en qua grootte en lichaamsvorm ontzettend veel op zijn vriendin leek.  Hij verwierp de gelijkenis echter en verklaarde dat het niet ongebruikelijk is, aangezien sekspoppen geacht worden op echte vrouwen te lijken.  

Vervolgens bewaarde hij de pop in zijn slaapkamer op de tweede verdieping.  Een dag nadat hij de pop had ontvangen, gebeurden er vreemde dingen. Hij hoorde een geluid uit de kamer, alsof er iets op de grond gevallen was.  Toen hij ging kijken, vond hij een kam op de grond.  Toen hij op het punt stond de kam weer op zijn plaats te zetten, merkte hij dat het haar van de pop slordig was, alsof ze het nodig had om te kammen.  Hij wist zeker dat haar haar perfect verzorgd was de laatste keer dat hij haar zag.  Toch kamde hij het haar van de pop nog een keer en zette de kam weer terug.

Een paar dagen later keerde de verzamelaar van sekspoppen terug naar huis na een paar dagen in een andere provincie te hebben gewerkt en ontdekte dat de pop haar gezicht naar de deur had gekeerd.  Hij herinnert zich duidelijk het hoofd dat recht voor zich uit keek toen hij naar zijn werk ging.  

Hij schreef op Facebook dat hij het griezelige gevoel had dat iemand naar hem keek.  Hij gaf ook toe dat hij het zich misschien gewoon verbeeldde.  De man voegde eraan toe dat hij een verzamelaar van sekspoppen is en de poppen niet voor seksuele doeleinden gebruikt.  In plaats daarvan bestudeerde hij de houding en anatomie van de poppen om ze te tekenen.  Hij deelde ook dat hij aan een depressie leed en dat de poppen hem hielpen deze te overwinnen.

Maar het griezelige gevoel verliet hem niet, en elke keer dat hij de pop de rug toekeerde of door de kamer liep, had hij het gevoel dat de pop hem volgde.  De verzamelaar van sekspoppen gelooft dat de pop bezeten kan zijn door een geest en daarom heeft hij hem zo goedkoop gekregen.  De vorige eigenaar had een nare ervaring en wilde van de pop af omdat er iets ergs was gebeurd.  De man die de pop verkocht was slechts de tussenpersoon, hij was niet de eigenaar.

De man zegt dat hij nog steeds probeert uit te zoeken wat de mysterieuze sekspop is en waar deze vandaan kwam.  Hij gelooft dat trauma de pop omringt en wil weten wat er is gebeurd.  Sekspoppen en ander seksspeeltjes worden in Thailand als illegaal beschouwd.  Afgezien daarvan wordt een persoon die een seksspeeltje bezit soms gezien als een seksverslaafde, seksueel geobsedeerd, immoreel en een gevaar voor de samenleving.  

Volgens de Thaise douane kan het exporteren of importeren van seksspeeltjes bestraft worden met maximaal drie jaar gevangenisstraf, een boete van maximaal 60.000 baht, of beide.

Sommige Thaise gebruikers kopen nog steeds online seksspeeltjes, maar krijgen mogelijk inferieure producten.  Een vrouw meldde zelfs geëlektrocuteerd te zijn terwijl ze een seksspeeltje van een e-commercesite gebruikte.  Het verhaal heeft het bewustzijn over de veiligheid van seksspeeltjes vergroot, waarbij velen er bij de overheid op aandrongen om seksspeeltjes te legaliseren om de kwaliteit te controleren en de gevaarlijke val die de vrouw ervoer te voorkomen.

Vorig jaar drong khun Sira Janejaka, voormalig parlementslid van Palang Pracharath, er bij de commissie op aan om seksspeeltjes te legaliseren.  Sira voerde aan dat het het recht van een inwoner is om seksspeeltjes te bezitten en te gebruiken en dat dit kan helpen het aantal gevallen van aanranding in het land te verminderen.  Het idee wordt echter nog bestudeerd en er is nog geen ontwikkeling gestart.

Bijzonder verhaal wat ik afsluit met:

‘was sich liebt, das neckt sich’

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!