Cannabis shop “Little Amsterdam” in Pattaya wilt professionaliteit en kennis in de cannabis-industrie van thailand brengen

PATTAYA:- Op de hoek van Soi Rungland, op slechts een paar minuten van Tukcom IT-winkelcentrum en tegenover CAT Telecom op South Pattaya Road, vindt u een nieuwe winkel die met professionaliteit en kennis ingesprongen is op de legale cannabisindustrie in deze kustplaats.

Little Amsterdam is gevestigd in een zes verdiepingen tellend gebouw op Soi Rungland naast een groot religieus Boeddha-heiligdom en is nu pas ongeveer een week open, maar mede-eigenaar, luisterend naar de nickname “CB” (hoe kan het óók anders) liet weten dat de zaken floreren, ondanks beperkte reclame en publiciteit.

Khun CB omschrijft zichzelf als een ervaren Amerikaanse cannabisondernemer en hoopt samen met zijn partners, die samen tientallen jaren ervaring hebben gehad in de legale cannabisindustrie in andere landen, hun expertise en kennis te kunnen brengen in de opkomende legale scene van medicinale cannabis in Pattaya en het verdere Thailand .

Thailand heeft cannabis en hennep officieel gedecriminaliseerd op 9 juni van dit jaar en hoewel er nog steeds hevig wordt gedebatteerd over definitieve wetten onder politici in Bangkok, heeft Khun CB er redelijk vertrouwen in dat de industrie zal blijven groeien en zich zal ontwikkelen en volwassen zal worden en hij hoopt dat Little Amsterdam daar deel van zal uitmaken . De industrie opereert momenteel in een enigszins grijs gebied vanwege het ontbreken van definitieve wetten die door het parlement zijn goedgekeurd.

Khun CB is echter van mening dat zijn bedrijf in staat zal zijn om te voldoen aan ontwerpwetten en -regelgeving en zegt dat een groot verschil tussen zijn locatie en anderen de lengte en breedte is van de kennis van de eigenaren en hun focus op expertise en professionaliteit, gericht op individuele klanten behoeften.

Volgens CB is Little Amsterdam de grootste headshop in Thailand met een verscheidenheid aan accessoires en apparatuur om aan de behoeften en wensen van veel gebruikers te voldoen. Al deze worden tentoongesteld in glazen etalage kasten en is bekwaam personeel personeel om te helpen en vragen te beantwoorden die verschillende talen spreken. CB verklaarde dat de selectie en prijsstelling zeer concurrerend is en verklaarde dat veel klanten het het beste noemen dat ze in Pattaya en misschien ook Thailand hebben gezien.

CB vertelde óók tegen onze plaatselijke reporter dat, aangezien de focus op cannabis in Thailand ligt op medisch gebruik, Little Amsterdam hier ook volledig in was en met individuele klanten hun unieke achtergrond en ervaring zou bespreken om ze het beste te matchen met producten die passen hun levensstijl.

Khun CB sloot zijn gesprek af door tevens duidelijk te maken dat Little Amsterdam puur gericht was op legale cannabis en het leveren van kennis en expertise rondom producten en diensten die daarmee verband houden. CB was van mening dat veel opkomende cannabisbedrijven “alles” probeerden te doen en de industrie probeerden te combineren met entertainment, het nachtleven, sport, drinken (er is geen alcohol in Little Amsterdam verkrijgbaar), eten en andere voorzieningen. CB was van mening dat zijn team, door zich puur te concentreren op zijn belangrijkste waardepropositie van medicinale cannabis, de beste klantervaring zou kunnen bieden.

Little Amsterdam is zeven dagen per week geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Soi Rungland ligt net voorbij Pattaya Third Road aan South Pattaya Road richting Sukhimvit, direct tegenover CAT Telecom. Little Amsterdam ligt genesteld in de hoek van de bocht van Soi Rungland. De winkel is ook rolstoeltoegankelijk en heeft een lift naar verschillende verdiepingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Little Amsterdam
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!