CAAT Thailand beveelt alle luchtvaartmaatschappijen om documenten van buitenlandse reizigers minutieus te controleren

BANGKOK:- De Burgerluchtvaartautoriteit van Thailand, het CAAT heeft alle luchtvaartmaatschappijen opgedragen ervoor te zorgen dat buitenlandse reizigers alle documenten in orde hebben, die nodig zijn om hun bestemming te betreden voordat ze de instapkaarten uitreiken.

De CAAT-aankondiging heeft betrekking op die toeristen die eerder waren geland in één van de zogenaamde “sandbox” -zones en verdere reizen door het land maakten na het voltooien van hun verplichte 14-daagse verblijf in de zone en het verkrijgen van een duidelijk negatief Covid19 testresultaat.

De luchtvaartmaatschappijen kunnen ziektebestrijdingsmaatregelen en toelatingseisen voor elke provincie controleren op https://www.moicovid.com

Bangkok Airways begon gisteren met het uitvoeren van Phuket-Samui-vluchten, terwijl Nok Air haar Phuket-U-Tapao-route heropende met de CAAT die buitenlandse reizigers in de zgn. Sandbox gebieden aanspoorde om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappijen voordat ze reizen om een ​​vlotte reis te garanderen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Chiangmaione
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron:  Chiangmaione.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!