Buurvrouw in Oost-Thailand weet haar 2-jarige  buurmeisje te behoeden voor een fatale val

CHONBURI:- De snelle reactie van één buurvrouw hielp net op tijd een tweejarig meisje te redden toen ze van het dak op de tweede verdieping van haar huis in Chonburi viel. Het kind liep gelukkig slechts lichte verwondingen op.

De 34-jarige vrouw die haar redde, khun Piyanut Suphatsorn, sprak met Channel 7 over het incident dat zich eerder deze week afspeelde. Ze vertelde dat ze zich aan het voorbereiden was om pakjes bij klanten te bezorgen toen ze huilende geluiden hoorde waarvan ze aanvankelijk dacht dat ze uit een kat.

Het gekrijs ging door en ontdekte dat het meisje op het punt stond te vallen. Khun Piyanut was in shock en schreeuwde meteen om hulp, maar er was niemand in de buurt om haar te helpen. Ze haastte zich vervolgens naar de plek waar het meisje op het punt stond te vallen en wist haar net op tijd te op te vangen.

Piyanut onthulde dat het meisje huilde van angst, maar het geluk had slechts lichte verwondingen op te lopen. Ze had blauwe plekken op haar armen en benen en brandwonden door de hitte van het dak.

Piyanut gaf het meisje terug aan haar dankbare moeder die naar haar op zoek was.

De moeder van het meisje onthulde dat ze haar dochter in de slaapkamer had laten slapen. Toen ze bij haar kwam kijken, was ze verdwenen. Ze sprak haar dankbaarheid uit aan Piyanut en hoopte dat dit incident een les zou zijn voor andere families.

Vorige week kwam ook een Thaise politieagent in de Isaan-provincie Udon Thani in het nieuws toen hij een ​​negenjarige jongen hielp die alleen op blote voeten over de weg aan het dwalen was. De jongen onthulde dat hij probeerde 18 kilometer terug naar zijn huis te lopen. De politieagent gaf hem een ​​lift en coördineerde met de relevante autoriteiten om de jongen te herenigen met zijn grootvader en een geschikte school voor hem te vinden.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!