Buurtbewoners klagen over onveilige weg in Pattaya nadat meerdere voertuigen in een greppel terecht kwamen

PATTAYA:- Nadat in een reeks van ongevallen meerdere auto’s in een greppel belandden, zocht de lokale bevolking de pers op, om te klagen over de vervaarlijke situatie in hun wijk.

Verschillende reporters waaronder “Snelle Jelle” onze razende reporter kregen klachten van de lokale bevolking dat de weg in Soi Wat Tonkrarok of Soi Rong Poa Khao Maikaew 23 alles behalve veilig is.

De weg is pas opgeleverd, maar nee, er is geen vangrail of barrières om ongelukken te voorkomen, ook niet op de vervaarlijke delen van de rijbaan. Als gevolg daarvan belandden er om de haverklap auto’s en vrachtwagens in de duiker die zo’n vijf meter diep is en zich in een scherpe bocht van de weg bevindt. Een kleine wegkegel, hieronder te zien, is de enige “barrière”.

De lokale bewoners zeggen dat het wijkbeheer de handen uit de mouwen moet gaan steken om een vangrail of barrières te plaatsen om verdere ongelukken, vooral ’s nachts te voorkomen.

Op het moment dat dit reporter in de Thaise krant verscheen hebben relevante instanties en stadsfunctionarissen niet officieel op de klacht gereageerd. De betreffende gevaarlijke bocht  is hieronder te zien.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!