Buitenlandse toeristen mogen op Phuket géén lokale bewoners in hun kamer ontvangen

~HET LEVEN IS EEN FEEST ALS JE  ZELF DE SLINGERS MAG OPHANGEN~
(Het leven kan mooi zijn als je er zelf wat van maakt.

PHUKET:- Volgens velen kraakt het “Sandbox model” van Phuket aan alle kanten, De buitenlandse toeristen die via het Sandbox model naar Phuket komen, moeten namelijk rekening houden met een aantal regels die van kracht zijn, één ervan is het verbod om met hun liefje in een SHA + hotel te kunnen overnachten. Dat zou voor menige buitenlander een probleem kunnen zijn, hij die trouw aan zijn partner gezworen heeft en lange tijd droog staat, mag dus niet met zijn vriendinnetje van bil. 

Aankomende buitenlanders mogen alleen een kamer delen met hun partner als ze wettelijk getrouwd zijn.  

Dit kan gevolgen hebben voor veel mannen die volgens boeddhistische tradities in dorpen met een Thai zijn getrouwd, maar van wie het huwelijk niet wettelijk is geregistreerd.  

“Als buitenlanders arriveren met een vriend, minnaar of een seksuele partner, mogen ze niet bij elkaar blijven”, zo benadrukte het hoofd van de vereniging voor toerisme van vakantie-eiland Phuket,  Khun Phoomkiat Raktaengam

Hetzelfde geldt voor leden, deel uitmakend van de LHBTI gemeenschap als het paar samen incheckt.  

Khun Phoomkiat ging nog een stapje verder verder met te zeggen dat buitenlanders ook niet mogen slapen met zogenaamde entertainers die ze op het eiland hebben ontmoet, zelfs niet voor een beetje plezier gedurende de dag.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: alliance/r4200
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Der-farang 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!