Buitenlandse toerist verdrinkt in de woelige zee bij Pattaya

PATTAYA:- De autoriteiten van Pattaya hebben mensen gewaarschuwd voor sterke golven en wind nadat een buitenlandse toerist dit weekend in zee was verdronken.

De reddingswerkers van Sawang Boriboon haastten zich gisteren naar het strand van Pattaya nabij de Nipa Lodge-kruising nadat ze een melding hadden gekregen over een verdronken toerist. Toen ze aankwamen, troffen ze meerdere toeschouwers aan, die rond het bewusteloze lichaam van een onbekende buitenlander stonden.

De man van onbekende nationaliteit was ongeveer 55-65 jaar oud. De reddingswerkers probeerden hem te reanimeren door hem levensreddende reanimatie te geven, maar dat mislukte helaas. Er waren identificatiedocumenten voorhanden zodat de politie een onderzoek gaat starten.

Een 44-jarige Thaise ooggetuige, khun Bangorn Somphan, vertelde dat ze de man alleen op het strand zag lopen en in ondiep water waadde. Even later begon de man wankelen en ging kopje onder en werd door twee Indiase toeristen uit het water gehaald.  Ze vroegen haar vervolgens om contact op te nemen met de reddingswerkers, maar helaas stierf de man voordat de reddingswerkers ter plaatse arriveerden.

De autoriteiten van Pattaya waarschuwden toeristen om voorzichtig te zijn tijdens het zwemmen in de zee vanwege de hoge golven en windvlagen. Het lichaam van de toerist werd voor identificatie naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!