UPDATE | De jeugdige Molotov gooiers die in Pattaya lelijke brandwonden bij een verliefd stelletje veroorzaakte, zijn gearresteerd 

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft in het afgelopen weekend twee tieners op een motor gearresteerd die een paar dagen eerder een molotovcocktail naar een stel in Pattaya gooiden en hen ernstig verwond hadden.

De twee onstuimige tieners, waaronder een 17-jarige en een 18-jarige, werden door de politie gearresteerd nadat ze een onschuldig verliefd stel met een molotovcocktail hadden aangevallen  De aanval vond zaterdag in de vroege ochtend bij de kruising op Poethisarn Road en Soi North Pattaya 2 in de wijkgemeente Naklua.

De slachtoffers reden op een motor voordat iemand een molotovcocktail  naar hen gooide. Ze liepen daarbij lelijke brandwonden op en vielen met motor en al op het wegdek.

Ze hadden geen idee wat er op dat moment gebeurde en werden door reddingswerkers met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Later vertelden ze de politie dat ze de aanvallers niet kenden.

De tieners waren duidelijk vastgelegd op camerabeelden terwijl ze de cocktail naar het paar gooiden en op de motor wegreden.

Na het incident startte de politie van Pattaya onmiddellijk een onderzoek en identificeerde snel de twee verdachten. De politie zei tijdens een persconferentie dat de 17-jarige tiener de Cambodjaanse nationaliteit had. Ze werden gearresteerd samen met zes van hun vrienden van wie de agenten zeiden dat ze mogelijk bij het incident betrokken waren.

De politie van Pattaya houdt een persconferentie om de arrestatie van verdachten aan te kondigen. Hun motor werd in beslag genomen. De tieners beweerden dat ze van plan waren een rivaal te wreken, maar de verkeerde mensen aanvielen. De verdachten onthulden dat ze leerden hoe ze een molotovcocktail moesten maken van sociale media en kochten de materialen om het te maken in een online winkel.

Volgens de politie hadden de twee geen strafblad. Ze zijn echter beschuldigd van het gezamenlijk aanvallen van anderen en het illegaal in bezit hebben van een explosief voorwerp.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!