Personenauto snijdt in de Sukhumvit tunnel een toerbus de weg af, resulterend in enkel blikschade

PATTAYA:- Gisteren tegen het vallen van de avond deed zich een ongeluk voor in de Sukhumvit tunnel van Pattaya. Een personenauto zou een toerbus hebben afgesneden met alle gevolgen van dien.

De 45-jarige buschauffeur, Khun Somchok Meechong, vertelde tegen onze stadsreporter dat hij met zijn bus op de rechterrijstrook reed om de tunnel in te rijden, toen een personenauto plotseling voor zijn bus reed en een botsing veroorzaakte. Het ongeval werd rond 18:00 uur gemeld aan de reddingsdienst Sawang Boriboon.

Khun Somchok legde uit dat door de impact van de aanrijding  de personenauto op zijn zij terecht kwam. Gelukkig had khun Somchok op het moment van het ongeval geen passagiers aan boord en liep de bus slechts lichte schade aan de linkervoorzijde op.

Ondertussen konden de onbekende bestuurder van de sedan en zijn passagier veilig en ongedeerd uit het voertuig klauwen. Ook zij liepen geen verwondingen op.

De bestuurder van de sedan heeft naar verluidt geen verklaring afgelegd over het ongeval. De politie zou later beide partijen oproepen voor verhoor.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!