Buitenlandse man in de Walking Street van Pattaya afgetuigd nadat hij zijn eten niet wilde betalen  

PATTAYA:- Gistermorgen in alle vroegte, rond de klok van half vijf was er in de walking street van Pattaya flink commotie toen verschillende Thaise mannen een buitenlandse man in het midden van de straat in elkaar leken te slaan, terwijl een Thaise vrouw bleef schreeuwen dat de buitenlandse man haar niet voor het eten betaald had, volgens haar geschreeuw ging het mogelijk om som tam. De buitenlander werd tijdens de langdurige discussie op een gegeven moment de weg opgeslagen.

Het incident werd opgenomen door een voorbijganger, waarop een buitenlander van onbekende nationaliteit en identificatie te zien was die meer dan 180 cm lang was en ruzie maakte met een Thaise vrouw. ‘Je eet mijn eten op. Het is niet gratis,’ schreeuwde de vrouw naar de man, maar de man zei alleen “Nee, je begrijpt het niet”, probeerde haar even te kalmeren en probeerde toen weg te lopen voordat hij ook boos werd en zijn stem verhief.

De onbekende Thaise vrouw daagde de man vervolgens uit voor een gevecht en bleef hem uitschelden totdat een Thaise man in een zwart shirt tussenbeide kwam en naar verluidt de buitenlander schopte. Het gevecht werd abrupt gestopt door een omstander, maar de vrouw en de Thaise man volgden de buitenlander om opnieuw te vechten, waarbij ook een andere Thaise man zich bij het gevecht leek aan te sluiten, hoewel het onduidelijk was waarom hij dit deed.

Twee Thaise mannen en de buitenlander begonnen elkaar opnieuw te slaan en te schoppen op Walking Street te midden van verschillende toeschouwers. Toen raakte een andere Thaise man die een straatverkoper leek te zijn erbij betrokken en smeet een rode, stalen stoel naar de buitenlander, waarbij hij kreten van schrik ontlokte aan de nabijgelegen voetgangers.

De vechtpartij werd gestopt door de omstanders en alle partijen besloten het toneel te verlaten. Het was onduidelijk of de bewering van de vrouw waar was of niet, maar veel toeristen, zowel buitenlandse als Thaise, waren zeker geschokt door het incident, zo merkte “Snelle Jelle” uw razende reporter op.

De nationaliteit en naam van de buitenlandse man waren niet duidelijk, hoewel de overstuur Thaise vrouw hem vloekend toeschreeuwde en beweerde dat hij Indiaas was.

Nadat dit opstootje viraal op sociale media was gegaan, liet de politie van Pattaya zich snel zien en was blijkbaar op de hoogte van de woordenwisseling, maar het was niet bekend of ze van plan waren de betrokken partijen te dagvaarden. 

Dit soort incidenten die viraal gaan op sociale media, veroorzaken meestal een reactie van de politie,  zo meent uw nieuwsbeer omdat ze een imago van de stad schaden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!