Buitenlandse man in de walking straat van Pattaya gewond geraakt bij onmin met een andere buitenlandse man

PATTAYA:- Één nog onbekende buitenlandse man liep vanmorgen minstens twee steekwonden op door een scherp wapen in de buurt van Walking Street, na wat ooggetuigen een fysieke confrontatie tussen twee buitenlandse mannen noemden.

Het incident vond plaats na 01:00 uur.  in een bierbar aan een zijstraat van Walking Street in Zuid-Pattaya.

Volgens een ooggetuige die sprak met reddingswerkers van Sawang Boriboon, de toeristenpolitie en de politie van Pattaya, zou het om twee buitenlanders gaan. De mannen kregen het ruzie welke escaleerde tot één vechtpartij. De aanleiding voor het conflict was volgens ooggetuigen onduidelijk.

Een man gebruikte een wapen dat op een mes leek om de tweede man te verwonden, die zich vervolgens naar de hoofdstraat van Walking Street liep om hulp te zoeken.  De tweede man die bij het incident betrokken was, ontvluchtte de crime scene, de politie is naar hem op zoek. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Phuket News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!