🎥 | Buitenlandse man betrapt op urineren in een tuk-tuk te midden van verkeersopstopping in Phuket

PHUKET:- Een buitenlandse man werd afgelopen vrijdag op camera betrapt terwijl hij in een rode tuk-tuk in de wijk Patong zijn “willy” ter hand en begon te piesen. Een video van het incident ging op vrijdag 21 juni snel viraal op de Thaise sociale media.

Een Thaise baht-buschauffeur deelde de video vrijdag op zijn Facebook-account, เบส ซาโจ้, met het onderschrift: ‘Mobiel toilet is overal in Patong. Ik ben dit soort toeristen meer dan beu.”

In de video waren twee buitenlandse toeristen te zien die tegenover elkaar op de rode tuk-tuk zaten. Eén van hen dronk een blikje bier, terwijl de ander, in een rood shirt, rechtstreeks op het voertuig aan het urineren was.

De video leverde veel klachten op over de buitenlandse man in de commentarensectie.

In een soortgelijk rapport uit maart kreeg een buitenlandse vrouw kritiek nadat ze dronken op het voetpad van Bangla Road in Phuket had geplast. Ze werd betrapt op een virale video terwijl ze haar broek uittrok en urineerde in de buurt van een wegwijzer, ondanks dat veel getuigen naar haar staarden.

Een ander incident vond in mei plaats bij de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha in Bangkok, toen een echtpaar, vermoedelijk Chinees, hun dochter in het openbaar liet plassen buiten het Koninklijk Paleis. Sommige Thaise internetgebruikers vonden dat het meisje te jong was om de regels te begrijpen, terwijl anderen zeiden dat haar ouders oud genoeg waren en hun kind onder controle hadden moeten houden.

In mei vorig jaar werd een transvrouw bekritiseerd omdat ze langs de weg bij het politiebureau van Lumpini urineerde. Haar vriendin waarschuwde haar niet voor de ongepaste actie, maar nam in plaats daarvan een video van haar en deelde deze op sociale mediaplatforms.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

3 gedachten aan “🎥 | Buitenlandse man betrapt op urineren in een tuk-tuk te midden van verkeersopstopping in Phuket”

  1. Misschien wat meer publieke toiletten opzetten. Als de nood zo hoog is dat je het moet laten gaan waar je op dat moment bent, dan is daar duidelijk een tekort aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!