Buitenlandse bar eigenaar ontvlucht Thailand nadat er in zijn bar minderjarige kinderen waren ontdekt die het slachtoffer waren van seksuele uitbuiting 

PHUKET:-  Een buitenlandse eigenaar is naar een buurland gevlucht nadat bij een inval in zijn bar aan de Bangla Road in Phuket minderjarigen waren ontdekt die het slachtoffer waren van seksuele uitbuiting van kinderen.  

Luitenant generaal Surachate Hakparn, alias Big Joke, de meest prominente politieagent van Thailand, zei dat de bareigenaar veel netwerken en connecties in Pattaya en Bangkok had.

Er werden een tal van minderjarige prostituees tijdens een inval in een illegale bar aan Bangla Road in Patong ontdekt waarvan zes slachtoffers werden gered. Er zouden twee verdachten zijn aangehouden, die op hun beurt beweren dat de feitelijke bareigenaar een buitenlander is.

Vijf senior Patong-politieagenten zijn overgeplaatst nadat ze bij een inval in een illegale bar aan Bangla Road in Patong zes slachtoffers van seksuele uitbuiting van kinderen hadden ontdekt en gered.

 “Big Joke”, plaatsvervangend politiecommissaris Surachate Hakparn, vloog gisteren naar Phuket om de zaak te onderzoeken. Hij zei dat de bar bij een ander barnetwerk in Bangkok en Pattaya was aangesloten.

De feitelijke buitenlandse eigenaar is sindsdien uit Thailand gevlucht naar Laos, hij zou getrouwd zijn met een Thaise staatsburger.

De Thaise politie zet het onderzoek voort in het andere land waar hij naartoe vluchtte en achtervolgt de gasten die gebruik hebben gemaakt van de diensten van de bar, met name degenen die met minderjarigen te maken hebben gehad.

De politie patrouilleerde dit weekend ook in bars in Phuket, Pattaya en Bangkok om ervoor te zorgen dat de lokale bevolking minderjarigen niet uitbuit.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!