Buitenlands stel ontdekt achter de rotsen op Koh Larn in Oost-Thailand een dode man 

PATTAYA:- Een buitenlands stel stuitte afgelopen weekend tijdens nu bezoek aan Koh Larn op het stoffelijke overschot van een Thaise man. De politie van Pattaya staat nog voor een raadsel en is bezig het voorval proberen uit te pluizen.

Een Thaise toerist deelde op social media het feit dat hij op het strand van Koh Larn was toen een buitenlands stel hem benaderde en om hulp vroeg om de politie te bellen omdat ze een lichaam hadden gevonden. De man begreep de buitenlanders eerst niet, dus brachten ze hem naar de plaats delict.

Toen hij ter plaatse kwam, zag hij een naakte Thaise man dood op het strand liggen bij de populaire attractie Pha Na Yak (Giant Face Cliff). De man zei dat hij geschokt was en belde aanvankelijk het nummer van spoedeisende hulp in plaats van de politiehotline 191. 

De politie kwam na ontvangst van de melding snel ter plaatse. Volgens het politierapport moesten agenten meer dan een kilometer lopen om op de plaats delict te komen. Bij aankomst troffen ze een dode Thaise man aan, tussen de 40 en 50 jaar oud, die op het strand achter rotsen lag.

De toestand van het lichaam riep veel vragen op bij onderzoekers. De rechterarm van de man was gedeeltelijk begraven in het zand, terwijl zijn gezicht en lichaam meerdere zichtbare kneuzingen vertoonden. Er werd ook een ernstige wond aan zijn nek gevonden. Ambtenaren denken dat de man ongeveer 12 tot 24 uur voordat hij werd ontdekt stierf. De overledene was volledig naakt, afgezien van zijn broek rond de enkels.

Hij droeg ook twee verschillende paar sokken, een zwarte en een grijze. Een olijfgroene jas lag ongeveer 3 tot 4 meter van het lichaam. De politiechef van het politiebureau van het hoofddistrict Pattaya, Thanapong Pothi, vertelde de Daily News dat zijn team een ​​in het zand begraven steen tegenkwam, waarvan wordt aangenomen dat het het moordwapen is. 

Het lichaam van de overledene is naar het forensisch instituut in Bangkok gebracht, waar een grondige autopsie zal worden uitgevoerd om zijn identiteit en de doodsoorzaak vast te stellen. Het is te hopen dat dit zal leiden tot de identificatie van de dader.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: dailynews.co.th

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!