Resort in Pattaya in gebruik genomen als quarantaine locatie voor politiepersoneel

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een resort in deze kustplaats is in gebruik genomen als
quarantaine locatie voor de politie van PUI (Patient Under Investigation) die mogelijk zijn blootgesteld aan Covid19 virus
.

Deze aankondiging stond in een officiële brief welke door de Koninklijke Thaise politie was verstuurd.

In de brief stond: “Veel politieagenten hebben nauwe contacten met eerder bevestigde Covid19 patiënten, zij dienen tijdens deze Covid19 pandemie direct in quarantaine moeten worden geplaatst.”

“Het Police Resort ligt aan Sukhumvit Road in Ban Rong Poe, nabij een 800 meter lang strand.”

“Het ligt in de bedoeling om het resortgedurende 15 dagen van 27 april tot 11 mei als quarantaineplaats te gebruiken. Er zijn geen speciale uitzonderingen qua luxe voor de politieagenten, ze gebruiken het gebouw alleen en hebben hetzelfde niveau van medische behandeling en zorg als veldhospitalen zonder speciale uitzonderingen. Maar mogen géén gebruik maken van andere resortfaciliteiten zo stond in de brief geschreven.

“Het politieziekenhuis is verantwoordelijk voor de quarantaine van politie en personeel van politiebureaus, iedereen die positief test tijdens hun quarantaine wordt naar het politieziekenhuis gestuurd.”

Dit resort werd naar verluidt eerder gebruikt als een plek voor politieagenten die gewond waren geraakt bij een incident en zouden daar hersteld zijn, aldus de brief.

De Koninklijke Thaise politie verklaarde in zeer duidelijke bewoordingen dat het resort alle richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid zou volgen, met volgens hen geen speciale uitzonderingen voor degenen die in quarantaine zitten.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron

Illustraties: 
The Pattaya News
Content:
 Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!