Buitenlanders op Phuket kunnen zich VANDAAG laten inschrijven voor de restjes Covid19 vaccins

~ER ALS DE KIPPEN BIJ ZIJN~
(Er razendsnel bij zijn)

PHUKET:- Vanaf vandaag kunnen buitenlanders die in Phuket wonen zich aanmelden voor een Covid-19-vaccin.  Komende donderdag en vrijdag kunnen ze gevaccineerd worden uit het “overschot” van de nog beschikbare vaccins.

Om zich te registreren voor het vaccin, krijgen buitenlanders de instructie om het webportaal “Phuket Must Win” te gebruiken.

Khun Pracha Asawathira, die bij het ministerie van Digitale Economie en Maatschappij werkt en “betrokken” is bij het programma, zei er het volgende over:
De registratie voor buitenlanders die in Phuket verblijven, gaat vandaag (woensdag 2 juni om 9.00 uur open) en ongeveer 30.000 buitenlanders die in Phuket zijn geregistreerd, zullen op 3 en 4 juni Sinovac-vaccininjecties kunnen krijgen. 

Op dit moment hebben 279.943 mensen op Phuket hun eerste injectie ontvangen, terwijl 98.795 volledig zijn gevaccineerd met  twee injecties.  Als we de cijfers vergelijken met ons doel om 466.587 mensen in Phuket te vaccineren, heeft ongeveer 59,99% hun eerste injectie gekregen en 21,17% is volledig gevaccineerd. 

Hij voegde eraan toe dat als alles volgens plan verloopt, Phuket op 1 juli ongeveer 80% van de inwoners heeft gevaccineerd.

Volgens dr. Chalermpong Sukontapol, directeur van het Vachira Phuket Hospital, zijn tussen 18 en 31 mei in totaal 177.978 vaccinaties toegediend.  Dr. Chalermpong zegt dat er vanaf april bijna 30.000 doses Sinovac over zijn, die beschikbaar zullen worden gesteld aan geregistreerde buitenlanders. 

Dr. Chalermpong sloot zijn opmerkingen af ​​met een waarschuwend woord en zei dat als er een nieuw cluster ontstaat, er problemen zullen ontstaan ​​en Phuket de verwachte heropening op 1 juli niet zal kunnen halen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Phuket News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Phuket News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!