Buitenlander komt in Pattaya met zijn racemonster ten val en beland met ernstige toestand in het ziekenhuis

PATTAYA:- Siam Rath publiceerde verschillende foto’s van de nasleep van een motorongeluk waarbij een buitenlander in de omgeving van Pattaya betrokken was. De man – ongeveer 30 jaar oud maar die geen identiteitsbewijs bij zich had – reed op een zware blauwe Suzuki met een kenteken uit Bangkok.

De motor leek zijn voorwiel te hebben verloren en lag in een plas brandstof of olie.

Het slachtoffer zat onder het bloed toen de Sawang Boriboon reddingsdienst op de weg tussen Pattaya en Ban Bowin arriveerde.

Hij kreeg ter plaatse eerste hulp en werd vervolgens met ernstige verwondingen naar het Bang Lamung-ziekenhuis gebracht.

Het gebeurde gisteren rond 9 uur in de buurt van het Map Prachan-reservoir aan het einde van Soi Prapha Nimit.

Een getuige zei dat ze de buitenlander knoerthard zagen rijden en die er niet in slaagde de bocht te nemen, hij slipte met de motor en gleed behoorlijk eind over de weg.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siamrath
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Siamrath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!