Buitenlander breekt zijn nek op bemoste zeedijk trappen op het strand van Phetchaburi in Centraal-Thailand

CHA-AM:- Een 55-jarige buitenlandse man gleed uit op een bemoste trap en brak zijn nek op de bij Cha-am Beach in de provincie Phetchaburi, zo maakte zijn Thaise vrouw bekend.

Op vrijdag werd de Facebook-pagina ‘Beach for life’ gecontacteerd door een Thaise vrouw die gerechtigheid zocht voor haar buitenlandse echtgenoot die nog steeds in het ziekenhuis na zijn slippartij op 19 maart wordt behandeld

In de late avond liep de buitenlandse man langs het strand toen hij uitgleed op de met mos bedekte trappen van de zeewering.

De vrouw vertelde dat er geen lichten op het strand aanwezig zijn en dat er geen waarschuwingsborden zijn die erop wijzen dat de treden glad kunnen zijn, waardoor haar man uitgleed, zijn hoofd stoot en zijn nek brand. Bijna een maand later is hij herstellende, maar hij ligt nog steeds in het Ratchaburi-ziekenhuis, waar hij nog steeds wordt behandeld voor zijn verwondingen.

De vrouw zei dat ze wil dat de eigenaar van het zeeweringproject de verantwoordelijkheid voor het incident op zich neemt.  Tot nu toe is er geen oplossing gekomen van de projecteigenaar, “die de omgeving van Cha-am Beach heeft veranderd in een gevaarlijke, met mos gevulde zeewering”, zo vertelde ze aan ‘Beach for life’.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!