BTS van Bangkok herziet reisschema om te voldoen aan avondklok

~DE KLOK ACHTERUIT ZETTEN~
(Terug naar oude toestanden gaan)

BANGKOK:- De BTS zal het reisschema vanaf morgen van skytrains en openbare bussen in het grootstedelijk gebied aanpassen om te voldoen aan een gedeeltelijke 14-daagse afsluiting om de snel stijgende virusgevallen en sterfgevallen in te dammen.

Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA heeft een gedeeltelijke avondklok uitgevaardigd voor Bangkok en negen andere provincies.

De andere provincies zijn Nakhon Pathom, Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan, Samut Sakhon, Yala, Pattani, Narathiwat en Songkhla.

Volgens het bevel van de CCSA zal een avondklok worden afgedwongen van 22.00 uur tot 04.00 uur.  De BTS Light Green Line (Sukhumvit), Dark Green Line (Silom) en Gold Line skytrains, evenals BRT-openbare bussen, gaan vanaf 21.00 uur stoppen met rijden, aldus de BTS-directeur Surapong Laoha-Unya.

Hij voegde eraan toe dat parkeerplaatsen bij BTS Mo Chit Station om 22.00 uur afgesloten zullen zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!