Brute moordenaar onthult in meedogenloze bekentenis aan de politie in Thailand zijn minutieuze 3-maandenplan om zijn vriendin te vermoorden

BANGKOK:- In een meedogenloze bekentenis vertelde de Thaise man die zijn geliefde vermoordde en haar lichaamsdelen in plastic zakken onder een snelweg in Bangkok begroef aan de politie hoe hij de moord op zijn vriendin drie maanden lang minutieus had gepland.

In zijn bekentenis zei de moordenaar dat hij en de 30-jarige Pin twee jaar samen waren en dat hij erg verliefd op haar was.  De 35-jarige Chanwit begon echter te beseffen dat zijn vriendin afstand van hem nam.

Omdat hij niet wilde dat Pin met iemand anders uitging, begon de jaloerse Chanwit drie maanden geleden met het plannen van deze wereld af te helpen, Hij zei dat hij op het idee kwam om haar in stukken te hakken en te begraven in een film gezien had.

Khun Chanwit bestudeerde de film en ontdekte dat hij een scherpe bijl nodig had om Pins lichaam in stukken te hakken door het bij de gewrichten in stukken te hakken.

De meedogenloze moordenaar vond de perfecte begraafplaats voor Pin onder een snelweg in het Lat Phrao-gebied van Bangkok.  Hij zei dat de plek verscholen was door enkele bomen onder een brug zonder verlichting en zonder bewakingscamera’s.

In de maand voorafgaand aan de moord bezocht Chanwit de begraafplaats verschillende keren om preventief het graf van Pin te graven met een houweel.

Hier de tijdlijn
28 september – Na een ruzie gebruikte Chanwit een scherp mes om Pin te vermoorden.  Hij stak haar tien keer.  Daarna bracht hij de nacht door met haar lijk in de slaapkamer van het appartement, zo vertelde hij tegen de politie.

29 september – Chanwit verliet zijn kamer om een ​​scherpe bijl te kopen om Pins lichaam in stukken te hakken.  Chanwit verplaatste Pins lichaam naar de badkamer.  Hij gebruikte eerst het mes om door Pins huid te verwijderen en gebruikte toen een scherpe bijl om Pins lijk in zeven delen te scheuren door in de gewrichten te hakken.

30 september – Om 20.00 uur droeg Chanwit de lichaamsdelen in verschillende plastic zakken naar zijn Honda City-auto en reed naar de snelweg.  Hij parkeerde zijn auto aan de kant van de weg voordat hij Pins lichaamsdelen de duisternis in droeg.  Hij begroef Pin in het graf dat hij had voorbereid en bedekte de zakken met aarde.  Toen gooide hij zijn wapens in een gracht en keerde terug naar zijn flat, zo vertelde hij aan de politie.

1 oktober – Een vrouw die in het appartement van Chanwit woont, werd achterdochtig omdat ze Pin al drie dagen niet had gezien.  De vrouw zag Chanwit ’s middags het gebouw verlaten en ging zijn kamer binnen.  Ze rook bloed.  Ze ging naar de badkamer en zei dat ze voelde dat daar iets ergs was gebeurd.  Ze haastte zich de kamer uit en belde de politie.

De politie wachtte tot Chanwit terugkeerde naar de kamer voordat ze naar binnen ging.  De politie zei dat ze de koelbloedige Chanwit in zijn appartement aantroffen terwijl hij deed alsof alles normaal was voordat ze de politie rustig vertelden dat hij zijn vriendin had vermoord, in stukken gehakt en begraven.

2 oktober – Reddingswerkers in natte pakken vonden na zes uur zoeken in een kanaal de wapens die door Chanwit waren gebruikt om Pin te vermoorden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!